dilluns, 14 de setembre del 2009

Crisi i oportunitats

Molt s’ha dit i s’ha escrit sobre la famosa crisi econòmica que estem travessant. Fins i tot personatges més posats i mediàtics n’han escrit llibres. I alguns d’ells, com en moltes altres teories, la presenten com una oportunitat.

A Xerpa Consultors estem caminant per aquesta vessant, la de l’oportunitat, doncs ja hem realitzat diversos projectes per a analitzar les causes i conseqüències de la crisi i mostrar-ne vies de sortida. I en continuem fent.

Estem assessorant als nostres clients en resoldre l’impacte de situacions financeres de tercers; ajudant-los a plantejar-se adquisicions o nous negocis en un moment delicat, acompanyant-los en la millora de la seva competitivitat a partir de projectes de revisió de processos, d’innovació o de canvis en el model productiu; col·laborant en la implantació de solucions TIC i en la gestió del canvi; etc.

Davant de situacions adverses, les nostres empreses han de tenir la capacitat d’adaptar-se constantment als requeriments d’un entorn canviant i exigent. Nosaltres estem oferint el nostre suport basant-nos en l’ideari xerpa: consultoria de negoci i de sistemes d’informació ben propera, de confiança i d’acompanyament.


Practicar el xerping és una bona manera de trobar una via de sortida a la crisi.