divendres, 1 de maig del 2009

Referents que inspiren

Fins i tot les personalitats més fortes i autèntiques admeten tenir les seves pròpies icones, miralls que els han servit d'inspiració per seguir avançant, innovant, creant i, en clau vital, dibuixant el seu propi perfil absolutament original.

Som irrepetibles, el clon no va enlloc ni té lloc, així que no es tracta de "voler ser com" sinó simplement que l'exemple d'altres signifiqui un estímul, una petita presa oculta en la paret que et permet fer un nou pas i completar l'escalada que abans havies cregut inabastable.

Referent, estímul, inspiració, exemple. Els anem trobant pel camí, els anem incorporant, sumen i no pesen dins la motxil·la sinó que són energia nova, companys de viatge per sempre.

L'Obama pot tenir en Luther King o l'enyorat JFK, l'Iniesta ha reconegut des de sempre a en Laudrup i en Xavi MVP sempre tributa màxima admiració pel Guardiola jugador, per no citar els molts gurús del management que en forma de lliçons reposen als despatxos del principals líders empresarials i influeixen en la seva presa de decisions.

Bé, tota aquesta parrafada tan sols és la introducció per justificar la publicació al blog d'aquest entranyable document gràfic que avui ens permetem compartir amb la blogosfera: el somni d'en Xavi no és conduir un Ferrari (que fàcil), la il·lusió del joveníssim xerpa és mimetitzar l'èxit del seu admirat MAJ (veieu sinó http://www.miguelangeljimenez.es/es/galeria/personal).

Esperem els vostres comentaris al respecte, així com noves aportacions a l'inventari de grans referents per a grans homenots de la nostra història.

1 comentari:

Anònim ha dit...

No tinc paràules... efectivament referents com MAJ, J.M. Minguella, Fernando Romay, Francesc Rosés, Bernie Ecclestone, Jordi Novellas, Xavier Sardà, Pere Escobar, Moncho Borrajo, Billy Crystal, Tom Jones, Cliff Richards, Emma Vilarasau, Mercedes Milá, Raimón, Marina Rossell, Joan Saura, Joan Ferran, John Daly, Joan Patsy, Joan Tardà, Steven Seagal, Quique Guasch, Mickey Rourke, Johnny Hallyday, Toni Rovira, Flavio Briatore, Silvio Berlusconi, Karl Lagerfeld, Chuck Norris, Phil Spector, són qui m'inspiren i m'empenyen a lluitar diariament per no acabar essent com ells!
Xavi