diumenge, 10 d’octubre del 2010

Xerpa a la III Jornada Emprenedoria del Club MBA (IDEC-UPF)

El passat dia 7 d’octubre, antics alumnes del programa MBA de la Universitat Pompeu Fabra - IDEC van explicar la seva experiència com emprenedors a la III Jornada d'Emprenedoria organitzada pel Club MBA d’aquesta institució.

Un dels ponents va ser en Nis Mateu, fundador i Soci-Director de Xerpa Consultors i MBA de la quarta edició.

Davant d’una audiència d’un centenar d’assistents, va fer una breu exposició de la seva trajectòria per a fer realitat l’idea de negoci que el va moure a emprendre.

Una presentació reflexiva a partir de l’experiència pròpia.

Els presents, la majoria possibles futurs emprenedors, van poder escoltar avantatges i inconvenients d’aquesta aventura. Entre els primers, va destacar-ne l’aprenentatge:

“La decisió es pren més pel què ja saps que pel què no saps. I mai saps què hi ha al darrere. No hi ha garanties. Així que, per què no equivocar-se?”

“Imprescindible la (auto)confiança. Si tu no t’ho creus, qui ha de creure en tu?”

“El valor de la companyia: No pots anar sol. No vas mai sol. Els altres xerpes, companys de viatge; la família; la confiança dels clients...”


Fa uns vuit anys, Xerpa Consultors va ser pionera en oferir serveis d’alt nivell de Consultoria en Organització, Estratègia, Processos, Sistemes i Finances, amb un estil propi, personal, proper i a l’abast de les nostres PIMEs.