dijous, 17 de febrer del 2011

Convertir l'ordinari en extraordinari

Us volem recomanar una història que vam conèixer de primera mà i ens va arribar ben endins. Ara ja s’ha fet llibre: ¿Quién quiere a Pepe? (Ediciones Urano).


Una història real i singular pel camí de les emocions, que ben entrenades esdevenen facilitadores del benestar personal i professional. Una vivència solidària i positiva que ens transmet valors com la constància, la implicació i la suma de complicitats. Quelcom que els xerpes compartim.

Tot va iniciar-se quan un nen va trobar una aliança d'or amb la inscripció "Pepe, 14-X-88". Aquest fet casual i quotidià que podia haver quedat en res, va ser assumit pels protagonistes de la història com a un repte: trobar a la persona que en algun moment va a estimar al Pepe.

Comença així un llarg camí que va oferint als protagonistes una sèrie de satisfaccions inesperades. Tot i no haver trobat encara a "qui estima a Pepe", troben en el camí altres coses positives: la força en sí mateixos i en molts altres per contribuir a fer de la nostra societat un món millor.

Descobreixen que entrenant els seus "músculs emocionals" cada dia, les coses són molt més fàcils i que és possible fer coses extraordinàries a partir d'un detall ordinari si amb determinació i il·lusió se sumen complicitats.

Tota la informació a http://www.quienquiereapepe.com/


1 comentari:

Quien quiere a Pepe ha dit...

Gràcies Xerpes ! La suma de talents permet arrivar als cims més alts !