dilluns, 14 de febrer del 2011

Fundació Equilibri









Ens agradaria fer ressò de les tasques que realitza la Fundació Equilibri, una organització que persegueix des de l’any 2002 una tasca tant noble com el desenvolupament de les persones i de les societats menys afavorides.

La Fundació desenvolupa programes d’ajut a la formació universitària a Bolívia i Etiòpia basats en la cessió de microcrèdits a la població amb menys recursos. A més , posa menjadors a disposició dels estudiants per assegurar-ne la bona alimentació.
Promou també el comerç just amb la comercialització de titelles elaborades per 40 dones de Potosí , el retorn de les vendes es reinverteix en programes de formació, infraestructures i sanejament de la zona.

A més des de 2007 compta amb un Centre Tecnològic a Sucre, que realitza projectes de base tecnològica per tot tipus d’organitzacions bolivianes. El centre té dos objectius, millorar la presència dels seus clients a internet i donar feina estable i de qualitat a professionals, de moment ocupa a 15 persones.

La Fundació Equilibri compta dues fonts de finançament, per una banda amb col•laboracions de particulars i empreses. Per l’altra, el desenvolupament de serveis informàtics per al Tercer Sector des de la seva seu de Barcelona, promovent l’ús del programari lliure. Principalment ofereix desenvolupaments d’aplicacions com pàgines web o eines de gestió, el manteniment de sistemes i serveis d’assessorament i consultoria.

Us animem a visitar la seva pàgina web, que descriu amb detall els programes d’ajut que tenen en marxa, els serveis que us poden oferir i la manera de col•laborar-hi.